B2B.Commerce Event 2019

Op 7 november organiseren we samen met OroInc opnieuw het B2B.Commerce evenement. Wil je meer weten over B2B e-commerce en ben je benieuwd hoe groothandels en fabrikanten kunnen profiteren van nieuwe digitale ontwikkelingen?


B2B e-Commerce Insights

Ben je werkzaam bij een groothandel, fabrikant of distributeur? Dan kan het je niet ontgaan zijn dat commerce voor B2B enorm aan het veranderen is. Nieuwe verkoop kanalen zoals webshops en marktplaatsen worden in toenemende mate onmisbaar in de verkoopstrategie. Maar hoe ga je hier mee om, aan welke processen moet gedacht worden en welke stappen onderneem je?


Het B2B.Commerce event is dé plek waar e-commerce managers, innovators en sales teams de nieuwste insights krijgen over B2B e-commerce.


Of je nu alleen offline verkoopt, plannen hebt voor een online verkoop kanaal of al een uitgebreide omni-channel strategie hebt: het B2B.Commerce event zal je inspireren en handvatten bieden om mee aan de slag te gaan. Wij laten jou aan de hand van inspirerende business cases en keynote sessies ervaren wat er nodig is om e-commerce binnen jouw onderneming tot een (nog groter) succes te maken.


Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. Klik hier als je op de hoogte gehouden wil worden van dit evenement.